Filosofie

Wat wij willen
Als bedrijf willen wij maximale resultaten behalen. Zowel in onze interne als externe bedrijfsvoering. Deze missie realiseren we door kwaliteitsoplossingen op maat te bieden op het gebied van IT. Hierbij streven we naar de optimale kennisuitwisseling en -uitbreiding van onze medewerkers en klanten. Hiermee behaalt niet alleen de klant haar doelstellingen, maar zijn ook onze medewerkers voortdurend in ontwikkeling.

Wat wij doen
Wat wij willen maken wij waar. De oprichter en nog steeds enig eigenaar van Best Business IT Group B.V., Bert Schat, heeft daar een werkwijze voor ontwikkeld dat al meer dan 25 jaar door de aderen van het bedrijf stroomt. Wij noemen deze werkwijze de Schat Filosofie:

Wij zien het als onze PLICHT jou voldoening te geven
waardoor jij met PLEZIER kan werken bij ons of onze klant zodat
het project waaraan jij werkt een groot SUCCES wordt met als
uiteindelijk doel dat jij BETEKENIS kan geven aan je zelfontplooiing! 

Zonder de kennis van onze trouwe medewerkers kan ons bedrijf niet bestaan. Bij ons staan zij dan ook op nummer één (JIJ). Dit houdt in dat de tevredenheid, ontwikkeling en werkplezier van de medewerkers centraal staan. Het is namelijk onze plicht om ervoor te zorgen dat onze medewerkers op een goede manier kunnen werken. Door het creëren van een optimale werkomgeving gaan onze medewerkers met plezier naar het werk. Dit stralen zij uit naar de klant en de tevredenheid van de klant maakt ons een succesvolle werkgever.